SamsungSport.hu logó SamsungSport.hu

Szenzáció! NBA-t megjárt játékos érkezhet az Olajba

2014.10.27 23:12 | Kosárlabda

Dr. Nyerges Zsolt, az épp az Egyesült Államokban tartózkodó klubelnök segít meghatározó játékost szerződtetni a csapatba.

- A Levski Sofia ellen harmadik győzelmét szerezte meg hétvégén a Szolnoki Olaj KK az Adria Ligában. Néhány hete arról beszélt, hogy ott a nyolc közé jutás, itthon pedig a bajnoki és a kupadöntő az elvárás, (http://www.szolnokiolaj.hu/Hir.aspx?h=1875), de még csak 90 százalékig kész a csapat. Megtalálták már a hiányzó „elemet”?

- Már komoly jelöltjeink vannak. Szerencsés egybeesés, hogy pont ezt az időszakot töltöm New Yorkban, így az NBA szezon hivatalos rajtja előtt közvetlenül tudom segíteni a kedvenc csapatom tárgyalásait.

- Mikorra várható a végleges döntés?

- Remélhetőleg napokon belül, egy megállapodás közelében vagyunk. Tudatos lépés volt, hogy mostanáig kivártunk. Az észak-amerikai kosárlabdaliga előszezonja múlt pénteken ért véget, és mostanra az euroligás csapatok is kialakították a kereteiket. Ma (helyi idő szerint kedd este, magyar idő szerint szerda hajnalban) három mérkőzéssel rajtol az NBA 2014/15-ös szezonja: a keretszűkítések után tehát most lehet magas szinten jegyzett játékosokat megszerezni.

- Ez a taktika tavaly is bevált.

- Igen, így tudtuk leigazolni Justin Holiday-t. Az amerikai bedobó meghatározó játékosa volt az előző évadban bajnoki címet és kupagyőzelmet elérő csapatunknak, erre a szezonra pedig végleges szerződést ajánlott neki a Golden State Warriors. Ez neki is nagy siker, és számunkra is pozitív üzenet, hogy nemcsak az NBA-ből van út az Olajba, hanem Szolnokról is a világ legnagyobb profi sportligájába.

Hozzászólások (1) Hozzászólás írása
  • hajraolaj
    2014.10.28 09:34

    jöhet! Hajrá Olaj!!!

jöhet! Hajrá Olaj!!!
Szólj hozzá!

Hajrá Rióban is!

Kérjük, jelentkezz be My Samsung profiloddal.

Elfelejtettem a jelszavamat

Amennyiben nincs My Samsung profilod, itt regisztrálhatsz

Eddig

0393676

SMART km gyűlt össze!

Copyright© KiVi Press. Minden jog fenntartva.